پیشگیری از بیماری نوروفیبروماتوز Neurofibromatosis

نوروفیبروماتوز بیماری ژنتیکی Iranian Patients with Neurofibromatosis

نوروفیبروماتوز بیماری ژنتیکی Iranian Patients with Neurofibromatosis

من دکتر لیلا جویباری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گلستان هستم که به همراه گروهی از هموطنان عزیزم که بیماری ژنتیکی نوروفیبروماتوز دارند، این وبلاگ را به عنوان وبلاگ پشتیبان مدیریت می کنیم. از حمایت و همراهی شما عزیزان سپاسگزاریم.
وبلاگ اصلی ما به نام زندگی با نوروفیبروماتوز است به آدرس

http://iran-neurofibromatosis.net

I am Dr Leila Jouybari , faculty member from Golestan University of Medical Sciences, Gorgan, Iran. With collaboration of a group of Iranian NF patients we manage this website.

Thank you for your support

Our main website is: http://iran-neurofibromatosis.net

Join us to Tel Channel :

https://telegram.me/livingwithNF

طبقه بندی موضوعی
سلام  دوستان عزیز. نازنین یکی از دانشجویان دانشگاه محل کارم  با یک متخصص تغذیه در امریکا (خانم دکتر جمال زاده) آشنا شده اند، ایشان این ایده را مطرح کرده اند: درمان با ویتامین ب 17  اثر ضد رشد تومور در بیماران سرطانی دارد.  ویتامین ب 17 یا لتریل در هسته زردالو وجود دارد حاوی سیانید است و سمی می باشد.  البته یک درمان جایگزین نیست بلکه درمان مکمل است http://www.cancertutor.com/laetrile ایشان رژیم خام خواری را پیشنهاد می دهند و تعدادی بیمار با این روش درمان شده اند. اخیرا با این موضوع آشنا شدم. لذا به نازنین پیشنهاد کردم که به عنوان یکی از نویسندگان وبلاگ ،  با همکاری کنند، مطالب را بنویسند و به سوالات پاسخ دهند. هنوز در باره این رویکرد و اثر آن روی بیماری نوروفیبروماتوز چیزی نمی دانم و قرار است با خانم دکتر در تماس باشیم. فعلا اطلاعات در این حد بوده است با شما مطرح کردم. به نظرم  اگر درمان با ویتامین ب 17 روی رشد تومور سرطانی اثر داشته باشد شاید بتواند روی رشد سلولی در نوروفیبروماتوز هم اثر داشته باشد.  امیدوارم دوستانی مایل باشند وارد این مطالعه شوند و از رژیم غذایی خام خواری تبعیت کنند.  https://instagram.com/p/5SwJ8wTc5G Laetrile / Vitamin B17 - Alternative Cancer Treatment  توسط: نازنین سلام دوستان عزیز با آرزوی سلامتی برای همه. درمان اصلی در همان رژیم غذایی خام گیاه خواری نهفته و حتی باعث پیشگیری بسیاری از بیماری ها می باشد.  مقاله های بالینی هنوز به صورت گسترده راجع به این روش درمانی وجود ندارد و خانم دکتر جمال زاده  در امریکا تقریبا اولین کسی هستن که پیگیر این روش به تازگی به صورت جدی هستند و هم اکنون در حال نوشتن کتاب خود می باشند.من مقاله های ایرانی چندانی در رابطه با لتریل تراپی به همراه خام گیاه خواری پیدا نکردم. مقاله هایی هم که تا کنون نوشته شده اند در رابطه با اثرات امیگدالین یا لتریل بر سلول های مختلف بدن و به نوعی حاصل تحقیقات ازمایشگاهی بوده است.طی بررسی های ازمایشگاهی  کشور هایی از جمله ژاپن بر خواص اپوپتوز و سمیت این ماده برای بدن  نتایج حاصل عدم مسمومیت زایی را تایید کردند.هرچند هنوز کاملا از نظر علمی ثابت نشده است. در روزهای آتی در این باره بیشتر توضیح می دهم.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۰۴
دانیال ک.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">