پیشگیری از بیماری نوروفیبروماتوز Neurofibromatosis

نوروفیبروماتوز بیماری ژنتیکی Iranian Patients with Neurofibromatosis

نوروفیبروماتوز بیماری ژنتیکی Iranian Patients with Neurofibromatosis

من دکتر لیلا جویباری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گلستان هستم که به همراه گروهی از هموطنان عزیزم که بیماری ژنتیکی نوروفیبروماتوز دارند، این وبلاگ را به عنوان وبلاگ پشتیبان مدیریت می کنیم. از حمایت و همراهی شما عزیزان سپاسگزاریم.
وبلاگ اصلی ما به نام زندگی با نوروفیبروماتوز است به آدرس

http://iran-neurofibromatosis.net

I am Dr Leila Jouybari , faculty member from Golestan University of Medical Sciences, Gorgan, Iran. With collaboration of a group of Iranian NF patients we manage this website.

Thank you for your support

Our main website is: http://iran-neurofibromatosis.net

Join us to Tel Channel :

https://telegram.me/livingwithNF

طبقه بندی موضوعی
تحقیق در باره نوروفیبروماتوز و سلول های بنیادی Research on NF and Stem Cells   اخیرا چند نفر از دوستان در باره  سلول درمانی در بیماری نوروفیبروماتوز سوال کردند،   http://nfincne.org/15448/research-on-nf-and-stem-cells پاسخ به سوال را هنوز نیافتم اما چیزی که در  جستجویم در یک مقاله خواندم:  وجود سلول های بنیادی در تومورها مانع مقاومت به درمان می شودشایع ترین تومور در کودکان مبتلا به نورو نوع یک تومور چشمی یا همان گلیومای اپتیک است. درمان برای نوروی نوع یک در ارتباط با گلیومای چشمی اغلب شما داروهایی است که مانع رشد مسیر سلولی می شوند در تست های ازمایشگاهی که به عنوان یک تحقیق جدید انجام شده است ده بار بیشتر از دز داروها برای کشت سلول های بنیادی با سرطان درجه پایین استفاده شد در مقایسه با سلولهای بنیادی سالم از مغز، سلول های بنیادی سرطان کپی های بیشتری از پروتیینی به نام می سازد که به آن سلول ها کمک می کند استرس را زنده نگه دارند... گاتمن در دانشگاه واشنگتن امریکا این تحقیق را در باره نوروفیبروماتوز در مدل حیوانی (موش) انجام داده است   در خصوص سلول درمانی هم این مطلب را خواندم  تزریق لمفوسیت به عبارتی تی سل تراپی برای درمان سرطان و عفونت های مزمن تست شده است. تی سل تراپی توانایی بالقوه برای تقویت سیستم ایمنی ضد تومور را دارد و کارایی واکسن را افزایش می دهند و بیماری های ناشی از پس زدن پیوند را کاهش می دهد این درمان ها در مراحل کارازمایی بالینی هم مراحل اولیه و هم مراحل انتهایی کارازمایی بالینی هستند Adoptive T cell therapy for cancer in the clinic http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1878537   هنوز مطلبی در باره سلول درمانی برای این بیماری پیدا نکردم.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۴/۲۹
دانیال ک.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">