پیشگیری از بیماری نوروفیبروماتوز Neurofibromatosis

نوروفیبروماتوز بیماری ژنتیکی Iranian Patients with Neurofibromatosis

نوروفیبروماتوز بیماری ژنتیکی Iranian Patients with Neurofibromatosis

من دکتر لیلا جویباری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گلستان هستم که به همراه گروهی از هموطنان عزیزم که بیماری ژنتیکی نوروفیبروماتوز دارند، این وبلاگ را به عنوان وبلاگ پشتیبان مدیریت می کنیم. از حمایت و همراهی شما عزیزان سپاسگزاریم.
وبلاگ اصلی ما به نام زندگی با نوروفیبروماتوز است به آدرس

http://iran-neurofibromatosis.net

I am Dr Leila Jouybari , faculty member from Golestan University of Medical Sciences, Gorgan, Iran. With collaboration of a group of Iranian NF patients we manage this website.

Thank you for your support

Our main website is: http://iran-neurofibromatosis.net

Join us to Tel Channel :

https://telegram.me/livingwithNF

طبقه بندی موضوعی
منبع: وب سایت دانشگاه ع پ ایران طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت انتظار می‌رود تعداد موارد جدید سرطان از 10 میلیون نفر در سال 2000 به 15 میلیون نفر در سال 2020 افزایش یابد که 60 درصد این موارد جدید مربوط به کشورهای کمتر توسعه یافته جهان است. سرطان سومین عامل مرگ و میر در ایران سالانه بیش از 30000 نفر در اثر سرطان، جان خود را ازدست می‌دهند.  تخمین زده می شود که هر سال در کشور، بیش از 70000 مورد جدید سرطان اتفاق افتد.  از طرفی با افزایش امید به زندگی و افزایش درصد سالمندی در جمعیت کشور، انتظار می‌رود موارد بروز سرطان در یک دهه آینده به شدت افزایش یابد. باور غلط 1 :  نیازی به صحبت در مورد سرطان نیست   حقیقت:  پرداختن و صحبت در خصوص سرطان در بعضی از فرهنگ‌ها و رسوم یک مشکل است در حالیکه در بعضی از فرهنگ‌های دیگر با پرداختن به این مسئله می‌توان از نظر فردی و اجتماعی و سیاسی سطح آگهی جامعه نسبت به بیماری را ارتقاء داد.   باور غلط  2: سرطان بدون علامت است  حقیقت:  برای بسیاری از سرطان‌ها علائم و نشانه‌های هشداردهنده‌ای وجود دارد که با تشخیص زودهنگام آنها می‌توان باعث بهبودی و عدم پیشرفت سرطان شد.  باور غلط  3: در مورد پیشگیری از سرطان هیچ کاری نمی‌توان انجام داد . حقیقت : از نظر فردی، سیاسی و اجتماعی کارهای زیادی می‌شود برای سرطان انجام داد و با برنامه‌های مناسب می‌توان از یک سوم شایعترین سرطان‌ها جلوگیری کرد.   باور غلط  4: ما دسترسی کافی به منابع لازم برای مراقبت سرطان نداریم. حقیقت: همه مردم حق دارند به منابع موثر و قطعی به درمان‌های سرطان و سرویس‌های حمایتی به طور مساوی و بدون زحمت دسترسی داشته باشد. دکتر اسماعیل اکبری بیشترین استانی که زنان آن مبتلا به سرطان هستند، استان یزد و بیشترین استانی که مردان آن درگیر بیماری سرطان می شوند استان مرکزی است. شایع ترین سرطان های مردانه و زنانه  سرطان سینه شایع ترین سرطان در میان زنان و سرطان پروستات شایع ترین سرطان در میان مردان است. معنویت درمانی مانع بروز سرطان  به زودی قادر خواهیم بود عامل معنویت درمانی را که بر تغییر ژن در بروز سرطان تأثیر گذار است، معرفی می کنیم. به این ترتیب که با تغییر ذهنیت انسان و توجه به معنویات می توان اقدام به پیشگیری از سرطان کرد و همین موضوع عامل درمان افراد مبتلا به سرطان نیز خواهد شد.  سرطان بیماری ژنتیکی نیست ولی بیماری سرطان بدون تغییر ژنتیکی رخ نخواهد داد.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۱۱/۰۹
دانیال ک.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">